KASTU INFORMACIJA APIE STUDIJAS UŽSIENYJE

Labas, moksleivi,

Dėl pandemijos pasikeitė mūsų kasdieniai įpročiai – pamokos kurį laiką vyko iš namų, neįvyko daugybė renginių, krepšinio varžybų… Pasikeitė begalė dalykų! Tačiau tai dar ne viskas…
Prognozuojama, kad šiemet neįvyks didžiosios studijų parodos, kurių taip laukė moksleiviai bei mokytojai. Tačiau, organizacija „Kastu International“, reaguodami į pasikeitusią situaciją, nusprendė studijų parodą perkelti į tavo telefoną, planšetę ir kompiuterį bei studijų parodą padaryti nuotoliniu būdu.
Pristatau Tau studijų užsienyje parodą „Go!Study“, kuri įvyks spalio 28 – 29 dienomis. Parodos metu galėsi susipažinti bei pabendrauti su universitetais iš visos Europos – taip pat, kaip įprastų parodų metu, tik saugiai iš namų. Paroda yra nemokama.
Sudalyvauti šioje parodoje išties paprasta – tereikia išsirinkti universitetus, su kuriais nori pabendrauti, ir užsiregistruoti į parodą. Kelios dienos prieš parodą, į savo elektroninį paštą gausi nuorodą, per kurią prisijungęs(-usi) parodos dieną galėsi pabendrauti su norimu universitetu patogiai iš namų! Visą parodoje dalyvaujančių universitetų sąrašą rasi čia: www.kastu.lt/paroda
P. S. Jei tave domina konkreti studijų programa ir nežinai, kurį universitetą rinktis – susisiek info@kastu.lt ir tikrai tau patarsime!
Iki susitikimo parodoje!

Įrašas paskelbtas temoje Naujienos, POT veikla. Išsisaugokite pastovią nuorodą.